Simply take a few seconds in case you have to, consider the concern and response confidently.

The consumer service is outstanding and all of the folks are exceptionally wonderful. Moreover, It has range of solutions to aid customers about the business’s goods. Today, the client is lazy. Ask your present customers for testimonials. A whitepaper may be used to describe the process assisting the item, support, option or idea. It might give attention to an issue and current multiple alternatives. Continue reading

Praktikum és innováció

A BarZak Kft. alapvető tevékenységi köre – annak ellenére, hogy az utóbbi időben takarító szolgálatként ismerkedtünk meg velük – a lakatosipari munkálatok. Családi magazinunkban Asztalos Péterrel, az ügyvezető igazgatóval és Prágai Krisztiánnal, a kreatív vezetővel beszélgettünk munkáikról, szolgáltatásaikról.

A BarZak Manufaktúra először ponyvakészítéssel kezdett foglalkozni Makón, a legegyszerűbb takaróponyváktól a több száz négyzetméteres sátorponyváig mindent készítettek, majd a munkák egyre inkább szükségessé tették a lakatosipari munkák elvégzését is, így bővült a tevékenységi kör, sőt az utóbbi időben egyre inkább ez utóbbira helyeződött a hangsúly. Gyakorlatilag bármit el tudnak készíteni, aminek köze van a fémhez, hisz 2014 óta már a szerkezetlakatosság felé is nyitott a cég.

Olvassa ela teljes cikket a promenad.hu-n

Majd fél kilométernyi korlát

Az 1980-as évek elején adták át makói Széchenyi tér 18-20. szám alatti társasházat. Azóta nem csupán eljárt az idő a folyosókon körbefutó korlátokon, hanem néhol életveszélyessé is vált a szerkezet. A BarZak Manufaktúrának köszönhetően – összesen majd fél kilométer hosszan – új védőkorlátot kap az épületegyüttes. A munkálatokat november végéig be is fejezik.

Varga Mária, a makói Széchenyi tér 18-20. szám alatti társasház intézőbizottságának elnökétől megtudtuk: a körfolyosó korlátaira már nagyon ráfért a csere. A régi rendszer annyira elöregedett, az üvegtáblák nagy része széttöredezett, a vasak elrozsdásodtak, hogy életveszélyessé vált az egész. – Nem csupán attól tartottunk, hogy esetleg valaki kizuhan több emelet magasból, hanem az épület alatt sétálók fejére, illetve a parkoló autókra is hullhat törmelék – sorolta az elnök.

Ebben az épületegyüttesben 82 lakás található, valamint a földszinten 8 üzlet működik. Maga a tömb igen érdekes, mert négy-, öt- és hatemeletes része is van, de valamennyin megújul a korlátrendszer. A felújítás teljes költsége közel 15 millió forint. – Elsőként 2014-ben a korlátok vastartóit kellett rendbe tenni, mert már nagyon elrozsdásodtak, az ötmillióba került – folytatta Varga Mária. A lakók folyamatosan gyűjtik a pénzt, 2011 óta fizetik a felújítási hozzájárulást. Ez az összeg nem volt elegendő a korlátcserére, így a hiányzó összeget még külön összeadták a lakástulajdonosok.

Olvassa ela teljes cikket a promenad.hu-n