A corten az összetételében, ötvözőiben más az általános, kereskedelmi forgalomban ismert acéloknál. A környezeti hatások következtében egy nagyon vékony, összefüggő nemes rozsdaréteg alakul ki a lemez felületén, ami védi az általunk megismert rozsdától. Impozáns külsőt ad tárgyaknak bútoroknak.

Az egyedi termék nálunk ténylegesen azt jelenti, hogy a megrendelő igényeit, elképzeléseit figyelembe véve tervezünk és alkotunk.

Az egyedi méretek mindig megbeszélés tárgyát képezik, de természetesen számunkra az ügyfél kérése a legfontosabb. A lemeztermékeknél a mostani méretek a gazdaságossági tényezők figyelembevételével lettek kalkulálva.

A színválasztás egy nagyon fontos kérdés. Sokféle piros, sokféle kék létezik, ezért ajánljuk ügyfeleinknek a RAL színskála használatát. Innen is célszerű több tetsző színt kiválasztani.


RAL Színskála Megtekintése

Autótakaró ponyvát vállalkozásunk nem gyárt, mert szerintünk nyáron a finom por a ponyva alatt csiszolja a festékréteget és apró karcok jelennek meg főleg az autó tetején. Télen pedig a ponyva és az autó karosszériája közötti lecsapódó pára megfagyása következtében a ponyva ráfagy az autóra és a levételkor sérülhet a lakk.

Mivel általában egyedi termékekről van szó, így a tervezés (az ihlet), a megbeszélések, változtatások időigényesek, és csak ezután jön az alapanyag és a szín kiválasztása majd a felületvédelem kialakítása. Amennyiben egyedi tárgyat, bútort szeretne az ügyfelünk, akkor erre több időt kell szánnia.